Enquesta de qualitat 2015

7 de març de 2016

Com ja és tradicional el Club Nàutic Costa Brava ha realitzat una enquesta a tots els seus socis per saber el grau de satisfacció de diferents aspectes relacionats amb el club.

Llegir més...

Renovació fins al 2022 de la Junta Directiva del Club Nàutic Costa Brava

2 de març de 2016

El passat 19 de febrer expirava el plaç per a la presentació de candidatures a la presidència i junta directiva del Club Nàutic Costa Brava. Complert aquest temps legal, només es va presentar una sola candidatura, la encapçalada per l’actual president, Eduard Sallés, que d’aquesta forma renova de forma automàtica el seu mandat pels propers sis anys fins l’any 2022.

 

Llegir més...

Exposició del pintor palamosí Josep Sarquella

23 de desembre de 2015

 Amb motiu del 40 aniversari de la GAES Christmas Race i dins del programa d`actes commemoratius hi ha una exposició permanent en el Museu de la Pesca de Palamós titulada: “Sarquella, el pintor de les veles”. El Museu de la Pesca de Palamós alberga una exposició del pintor Josep Sarquella. L`exposició ofereix una col·lecció d’olis a través dels quals es podrà viure el món de la vela de competició a través de la mirada de l`artista. L`acte de presentació va comptar amb la presència del Lluis Puig, alcalde de Palamós; Miquel Martí, director del Museu de la Pesca; Miquel Aviñó, President del Club de Vela Palamós; Xavier Ribera, Vicepresident del Club Nàutic Costa Brava; Joan Sarquella, vicepresident del Club de Vela Palamós i nebot del pintor, així com el fill del pintor, Joan Sarquella. L`exposició romandrà oberta al públic del 12 de Desembre al 24 de Gener de 2016 en el Museu de la Pesca i l`entrada és gratuïta.

Llegir més...
ºC
%
knts
widget-direction Created with Sketch. W N S E